Strafrecht, familierecht en migratierecht

Uw probleem, ons domein

MV Advocaten heeft interesse in uiteenlopende rechtsgebieden. U kunt met alle juridische problemen bij ons terecht. We hebben echter een bijzondere specialisatie in familierecht, strafrecht en vreemdelingenrecht, met een actuele kennis in deze materies.
Ons advocatenkantoor staat u graag bij met een professionele en tegelijk persoonlijke dienstverlening, waarbij we uw belangen behartigen en deskundig juridisch advies verlenen.

Strafrecht

Ons advocatenkantoor beschikt over een ruime kennis in strafrecht en staat zowel slachtoffers als verdachten bij. We behandelen uw strafzaak met de grootste zorg, ongeacht uw achtergrond, profiel, de situatie, de aard van het delict en in welk stadium uw strafdossier zich bevindt.

Familierecht

Familierecht omvat vele facetten, zoals adoptie, echtscheiding, erfrecht, nationaliteit, huwelijk, samenwonen, schenkingen, omgangsrecht, onderhoudsgeld en andere familiale problemen. MV Advocaten heeft een ruime expertise opgebouwd in familierechterlijke zaken.

Migratierecht

Vreemdelingenrecht of migratierecht is een complexe rechtstak en behelst onderwerpen als asielaanvragen, medische en humanitaire regularisaties, gezinsherenigingen, arbeids- en studentenvisa en andere verblijfsvergunningen, betwistingen bij internationale huwelijken, schijnhuwelijk, schijnwettelijke samenwoning, … Wij bieden advies en bijstand in allerhande procedures in migratierecht.

Burgerlijk recht

Het burgerlijk recht is een heel uitgebreide rechtstak en bij onze gespecialiseerde advocaat burgerlijk recht kunt u dan ook met talloze dossiers of juridische vragen terecht. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een contract, de betwisting van een aannemingsovereenkomst, de uithuiszetting van een huurder of het innen van een onbetwiste factuur. Onze gespecialiseerde advocaat burgerlijk recht is er zowel voor particulieren als voor ondernemingen.

Bent u op zoek naar een advocaat gespecialiseerd in strafrecht, familierecht, migratierecht of andere rechtstakken?

Contacteer ons advocatenkantoor om uw probleem met ons te bespreken of uw juridische vraag aan ons te stellen.